Overzicht Nieuws

MAATREGELEN CORONA VIRUS

Voor de GMH Beveren is het welzijn van onze bewoners, kandidaten en medewerkers van het grootste belang. Dit betekent dat we minder dienstverlening kunnen doen. Deze maatregelen gelden ten minste tot en met 19 april 2020. Deze informatie wordt regelmatig aangepast.

Je kan ons nog altijd telefonisch bereiken, via het contactformulier op de website of via e-mail. Lees verder.

OPLEVERING HUUR + KOOP DAALSTRAAT

Met het project in de Daalstraat-Sint-Jorisstraat op te leveren, sluiten we een dossier af dat reeds lang lopende was. Door een faillissement van de aannemer ertussen, hebben de bouwwerken op deze 2 hoeken veel tijd ingenomen. Maar eindelijk is het project klaar.

De combinatie van 12 ruime huurappartementen met staanplaatsen en fietsenstalling, en 5 koopwoningen met tuin en garage vormt een mooi geheel in het straatbeeld. De twee verschillende gevelstenen zorgen voor een subtiel verschil in uitzicht.

Daalstraat

KOOPWONINGEN POLDERSTRAAT

De GMH bouwde 14 koopwoningen in de Polderstraat te Kruibeke, ter vervanging van 14 oudere huurwoningen.  Deze woningen kennen een unieke locatie met hun uitzicht op de polder. Het aanwezige hoogteverschil tussen tuin en straatniveau werd opgenomen in de leefruimte. De eethoek situeert zich aan de keuken op straatniveau en kijkt over de verlaagde zithoek heen naar de natuur. Het grote woningbrede raam aan de zithoek zorgt dat de woning baadt in het licht.

polderstraat
Bitnami