OPLEVERING HUUR + KOOP DAALSTRAAT

Daalstraat

Met het project in de Daalstraat-Sint-Jorisstraat op te leveren, sluiten we een dossier af dat reeds lang lopende was. Door een faillissement van de aannemer ertussen, hebben de bouwwerken op deze 2 hoeken veel tijd ingenomen. Maar eindelijk is het project klaar.

De combinatie van 12 ruime huurappartementen met staanplaatsen en fietsenstalling, en 5 koopwoningen met tuin en garage vormt een mooi geheel in het straatbeeld. De twee verschillende gevelstenen zorgen voor een subtiel verschil in uitzicht.

Er zijn 10 huurappartementen met 2 slaapkamers en 2 met 1 slaapkamer. Alle appartementen hebben een rechtstreekse buitendeur en er is een ruime lift voor het gehele complex. De buitenruimte is met gemeenschappelijk groen aangelegd.

De koopwoningen beschikken over een ruime leefruimte met open keuken, zeer ruime garage, 3 slaapkamers en een badkamer en een ruime nog in te richten zolderruimte. De woningen zijn er dan ook op voorzien dat het zolderluik kan vervangen worden door een vaste trap. Het tuintje ligt hoger dan het reeds aangelegde terras en elke woning heeft een achterpoortje wat het onderhoud van de tuin vergemakkelijkt.

Bitnami